Probiyotik Kullanılarak Kilo Vermek Mümkün mü?

Probiyotik Kullanılarak Kilo Vermek Mümkün mü?
Probiyotik Kullanılarak Kilo Vermek Mümkün mü?


Probiyotiklerle Kilo Verme

Kilo vermek için kullanılan probiyotikler sindirim sistemine yardımcı olur ve barsağınızın sağlığını geliştirir. Çoğu kişi bunu bilmese de, probiyotikler gıda içeriğini bağırsak yoluyla harekete geçiren iç bakterilerdir.

Kilo kaybı için Probiyotikler, bulaşıcı ishal, IBS veya iltihaplı bağırsak hastalıkları ve aşırı huzursuz bağırsak hareketi gibi durumları tedavi eder. Bağırsağınızda 500'den fazla türden 100 trilyonun üzerinde bakteri bulunur ve bağışıklık ve sindirim sisteminizin önemli bir parçasıdır. Egzama, vajinal maya sorunlarını, kronik gaz ve kabızlığı tedavi etmek için de kullanabilirsiniz. Kilo kaybı için probiyotik kullanırsanız, bağışıklık sisteminin büyük bir yüzdesi bağırsağınızda olduğu için soğuk algınlığı gibi sağlık sorunları azalır ve bu nedenle doğru şeyleri yerseniz daha yüksek bir bağışıklığa sahip olursunuz.

Pürüzsüz sindirimin yanı sıra probiyotikler kilo verme, metabolizma arttırma ve iştah kontrolünde de yardımcı olur. Bağırsak duvarlarını daha az geçirgen hale getirdiği için incelirsiniz. Bu, çok az obezite ile ilgili molekülün kan dolaşımına gireceği anlamına gelir. Ayrıca, tip 2 diyabet, hipertansiyon ve diğer obezite ile ilgili sağlık problemlerinin önlenmesinde de yardımcı olur.

Japonya'da yapılan bir araştırmada 200 kişiye fermente süt verildi ve her kişi 12 hafta boyunca 7 ons içti. Bazıları sütü ve probiyotikleri içerken, diğerleri sade süt içti. Zayıflama için probiyotiklerle mayalanmış süt alanlara 12 gün sonra büyük bir değişiklik oldu. Sağlıksız yağların% 9'undan fazlasını kaybettiler.

2006'da Stanford Üniversitesi'nden araştırmacılar, çeşitli obez insanların bağırsaklarında farklı bakterilere sahip olduğunu ve sağlıklı bir kilolu bireylerden farklı olduğunu buldular. Bağırsakta bulunan floranın genel kilonuzda önemli bir rol oynadığının bir göstergesi oldu. Bağırsaktaki kötü bakterileri atarak, probiyotikler kilo vermenize yardımcı olur ve azaltılmış bir bel çevresi elde edersiniz.

Araştırmacılar, probiyotiklerin, vücudun ihtiyaç duymadığı fazla kaloriyi tüketmek için bağırsaklara mikroorganizmalar ekledikleri için kilo vermeye neden olduğunu belirtti. Ancak, kilo kaybı için en iyi probiyotikler bile egzersizlerle sağlıklı bir diyet ile birleştirilmelidir.

Kilo Verme İçin En İyi Probiotik Nasıl Belirlenir?

Kilo kaybı takviyesi için en iyi probiyotikler, her porsiyonda çok sayıda organizma içermelidir. Satın almadan önce kontrol etmeniz gereken az sayıdaki özellikten biridir. Ve probiyotik çeşitliliği önemlidir. Probiyotik gıdaları (yoğurt, kefir, turşu...) da tüketebilirsiniz.
Probiyotik Kullanılarak Kilo Vermek Mümkün mü? Probiyotik Kullanılarak Kilo Vermek Mümkün mü? Reviewed by Naturalife on January 08, 2018 Rating: 5

No comments:

Home Ads

Powered by Blogger.